Tässä vaiheessa täsmennän hiukan blogin henkilöhahmoja lukijoiden toivomuksesta. Tästä lähtien kiinteistönvälittäjä X kantaa nimeä Orvokki. Valitsin henkilöille kukkien nimet, koska kukat ovat kauneutta ja nämä nimet tuokoot kauneutta tähän osittain karuunkin blogiin. Orvokki kukkasena on kasvi, joka sietää huonoakin kohtelua. Se selviää pakkasista, jopa tallomisista ja sinnittelee sitkeästi itsensä uuteen kukkaan yhä uudelleen ja uudelleen kasvukautensa aikana. Näiden syiden perusteella Kiinteistönvälittäjä X:ää kutsutaan tästä lahtien Orvokiksi.

Orvokilla oli lähiesimies, joka halusi ehdottomasti aina olla myös paras myyjä esimiestehtävänsä ohella. Hänen halunsa olla paras oli niin voimakas, että työntekijät kärsivät siitä aina silloin, kun jonkun muun myynti oli suurempi kuin esimiehen. Silloin työpaikan ilmapiiri muuttui sietämättömäksi ja esimiehen käytös entistäkin arvaamattomammaksi. Tuloksen saavuttamisen piti olla iloinen ja kannustava asia, mutta tilanteissa, jossa esimies oli kakkos- tai kolmossijalla muodostuivat muiden myyntisaavutukset rasitteeksi asianosaisille. Niinpä työntekijät joutuivat usein hiljentämään työtahtiaan, jotta esimiestä ei ohitettaisi ja työpaikalla säilyisi edes jonkinlainen työrauha. Kerran Orvokki rohkeni kysyä yhteisessä palaverissa esimieheltään, että miksi myyntitilastojen ykkössija on sinulle niin äärimmäisen tärkeä. Esimies oli hetken hiljaa ja vastasi: "Se on minulle henkisesti tärkeää. Kyllä, se on henkisesti tärkeä asia." Sinänsä mainio ja hyvä vastaus, koska useinhan asiat, joita ei näe, kuule tai tunne fyysisesti, ovat henkisiä asioita. Niinpä, henkisesti tärkeää. Revi nyt siitä sitten vastaus kysymykseen. Tämä henkisesti tärkeä asia korostui erityisesti alkuvuodesta ja varsinkin keväällä, kun uusi myyntivuosi oli aluillaan. Muut työntekijät ja jopa heidän asiakkaansa jäivät esimiehen jyrän alle, kun hän toteutti omaa henkistä tarvettaan. Kevään ensimmäisiä kukkasia, jotka nousevat uhmakkaasti esiin ovat mm. narsissit. Tämä symboli kevään varhaisena kukkasena onkin omiaan tässä blogissa kuvaamaan Orvokin esimiestä. Kutsunkin häntä jatkossa Narsissiksi, kevään kauneimmaksi ja parhaaksi kukkaseksi.

Rääsyperä on paikkakunta, jossa Orvokin työnantajan pääkallopaikka sijaitsi. Nimitys pääkallopaikka on osuva lempinimi Rääsyperälle, sillä työnantajan toimet olivat johtaa ihan aitojen pääkallojen syntymiseen. Orvokin henki oli vaarassa työnantajan toimien seurauksena. Orvokki palasi kuitenkin takaisin elämäään kuoleman porteilta, kiitos hyvän sairaanhoidon ja veronmaksajien loputtomien veroeurovirtojen.

Rääsyperässä oli konserni, jonka tytäryhtiö Orvokin työpaikka oli. Konsernin nimi oli Rääsyperän Raha- ja Lakiräätälit Oy. Yrityksessä työskenneltiin luovalla otteella ja erityisesti Lakiräätäleiden luovuus oli rohkeaa ja äärimmäisen rajatonta. He räätälöivät yli 60 sanaa sisältäviä lauseita ja  monitulkintaisia sopimusehtoja, joissa perustuslainkin mutkat vedettiin suoriksi. Lakiräätäleiden luovuuteen palaamme myöhemmässä vaiheessa.